Interessante links


Massonia.com Website van Bert Zaalberg met veel mooie foto's van en informatie over massonia's en andere bijzondere bolgewassen
Hans Huizing Hans Huizing is gespecialiseerd in het geslacht Cyrtanthus en andere bol- en knolgewassen uit zuidelijk Afrika.
Pacific Bulb Society Op de website van de Pacific Bulb Society vind je veel foto's van en informatie over bolgewassen van A tot en met Z. Het is een vereniging, dus je kan er lid van worden. Op de website vind je informatie over hoe aan te melden.
International Aroid Society Op deze homepage informatie over alles wat u altijd al had willen weten over Amorphophallus, Biarum, Dracunculus en vele andere Araceae. Veel inhoudelijke informatie en links.
The Indigenous Bulb Association of South Africa De website van de Zuid-Afrikaanse vereniging van liefhebbers en amateurkwekers van bolgewassen uit dit land.Een aanrader
Hortus Bulborum, Limmen De Hortus Bulborum in Limmen (Noord-Holland) bezit een grote collectie van voorjaarsbloeiende bolgewassen die niet meer in commercële teelt zijn. De nadruk ligt op tulpen en narcissen, maar ook Fritillaria's en hyacinten zijn er te bewonderen. De tuin opent in het voorjaar de deuren slechts een aantal weken.
Meeuwissen Voorhout Meeuwissen Voorhout is het bedrijf van Hein en Corine Meeuwissen. Je kan via de website een grote diversiteit aan bol- en knolgewassen bestellen. Het bedrijf is gespecialiseerd in narcissen en wildtulpen.
Bulb 'Argence, Fourques, Frankrijk Lauw de Jager verkoopt via zijn bedrijf Bulb 'Argence bolgewassen die thuishoren in een mediteraan klimaat. Op de site kunnen niet alleen planten worden gekocht, maar wordt ook uitvoerig informatie gegeven over kweken en wordt per plant op een tijdschaal aangegeven wanneer deze in rust is, bloeit en groeit.
Silverhill Seeds, Kenilworth, Zuid-Afrika Silverhill Seeds verkoopt een zeer grote variatie aan zaden, uiteenlopend van grassen, vleesetende planten, succulenten, bomen, eenjarigen tot bolgewassen.