Interessante links


Alles over bloembollen Informatiepagina over bloembollen: producenten, handelaren en andere interessantie informatie.
Bloembollen begint hier Informatiepagina over bloembollen: van telers, handelaren tot musea: het raam naar de bloembollensector.
International Bulb Society Op deze homepage informatie over de society, de activiteiten, het lidmaatschap en het tijdschrift Herbertia. De moeite waard is de uitgebreide 'Gallery of Bulbs': op alfabetische volgorde van geslachts- en soortnaam kan een groot aantal foto's van bolgewassen worden bekeken.
International Aroid Society Op deze homepage informatie over alles wat u altijd al had willen weten over Amorphophallus, Biarum, Dracunculus en vele andere Araceae. Veel inhoudelijke informatie en links. Een aanrader.
The Indigenous Bulb Association of South Africa De website van de Zuid-Afrikaanse vereniging van leifhebbers en amateurkwekers van bolgewassen uit dit land.Een aanrader
Hortus Bulborum, Limmen De Hortus Bulborum in Limmen (Noord-Holland) bezit een grote collectie van voorjaarsbloeiende bolgewassen die niet meer in commercële teelt zijn. De nadruk ligt op tulpen en narcissen, maar ook Fritillaria's en hyacinten zijn er te bewonderen. De tuin opent in het voorjaar de deuren slechts een aantal weken. ZEER DE MOEITE WAARD. EEN AANRADER!
Verberghe Bloembollen Jan van den Bergh publiceert twee maal per jaar een catalogus met een keur aan bollen, knollen en wortelstokken. Niet alleen de normale soorten en varieteiten worden aangeboden, ook wat bijzondere bolgewassen. Goede kwaliteit planten Ún service.
Bulb 'Argence, Fourques, Frankrijk Lauw de Jager verkoopt via zijn bedrijf Bulb 'Argence bolgewassen die thuishoren in een mediteraan klimaat. Op de site kunnen niet alleen planten worden gekocht, maar wordt ook uitvoerig informatie gegeven over kweken en wordt per plant op een tijdschaal aangegeven wanneer deze in rust is, bloeit en groeit.
Silverhill Seeds, Kenilworth, Zuid-Afrika Twee maal per jaar, in januari en juli, verschijnt een uitgebreid overzicht van aangeboden zaden van Zuidafrikaanse planten; uiteenlopend van grassen, vleesetende planten, succulenten tot bolgewassen.